Намирате, че вашият Apple Watch е наистина полезен и искате да споделите неща като вашите постижения във фитнес и активност, вашите персонализиран циферблат , съобщенията, които получавате, и почти всичко друго на екрана на вашия часовник. За щастие е наистина лесно да направите екранна снимка на часовника си.



СВЪРЗАНИ: Как да персонализирате, добавяте и изтривате Apple Watch Faces

От watchOS 3 трябва да активирате функцията за екранни снимки на часовника си. Не е включено по подразбиране. За да направите това, отворете приложението Watch и докоснете General на екрана My Watch. След това превъртете надолу и докоснете бутона на плъзгача Активиране на екранни снимки, така че да стане зелен.

използване на ръчна спирачка за рипване на DVD

След като активирате функцията за екранни снимки на часовника си, отворете циферблата на часовника, Dock, приложение или известие, което искате да заснемете, и подредете нещата точно така, както искате да се показват на екранната снимка. Натиснете и задръжте за кратко страничния бутон и след това незабавно и за кратко натиснете цифровата корона.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако задържите страничния бутон твърде дълго, ще видите екрана, който ви позволява да изключите часовника или да го поставите в режим на Power Reserve. Ако това се случи, натиснете цифровата корона, за да се върнете там, където сте били.

Екранът на часовника ви за кратко ще стане бял и ще почувствате докосване на китката си. Ако имате звукът е активиран на вашия часовник , ще чуете и звука на затвора на камерата.

twhttps://www.facebook.com
Реклама

Екранната снимка не се запазва на часовника ви. Прехвърля се директно на вашия iPhone в приложението Photos. Докоснете иконата Снимки на началния екран на телефона си.

Екранните снимки от часовника се запазват в албума Camera Roll. Ако екранът Албуми в приложението Снимки в момента не се показва, докоснете Албуми в долната част на екрана.

Докоснете Camera Roll в списъка с албуми.

актуализиране на съдържанието word

В албума Camera Roll докоснете екранната снимка, до която искате да получите достъп.

не мога да си спомня паролата за mac

Снимката се показва на екран с някои опции в долната част на екрана. Можете да докоснете иконата на сърце, за да добавите изображението към вашия албум с любими, докоснете иконата на кошчето, за да изтриете изображението, или да споделите изображението, като докоснете иконата за споделяне, която е полето със стрелка нагоре в него.

СВЪРЗАНИ: Как да персонализирате менюто за споделяне на iOS

Системата за споделяне на iOS ви позволява да изпратите нещо от текущото приложение към друго приложение на телефона си. Полето със стрелка нагоре има достъп до системата за споделяне на листове или менюто за споделяне, което е много полезно и може да се персонализира. Вижте нашата статия за това как да персонализирайте и използвайте менюто за споделяне на iOS .

ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩО