Когато ти изпратете ръкописно съобщение в приложението Messages на вашия iPhone , той е добавен към последния списък със съобщения, за да можете да го използвате отново. Ако обаче не искате определени съобщения да се съхраняват в списъка или изобщо не искате да ги виждате, има начин да ги изтриете.



СВЪРЗАНИ: Как да изпращате ръкописни и цифрови съобщения за докосване в iOS 10

Ръчно написаните съобщения, които сте изпратили, се показват в раздела Приложения в Съобщения, осигурявайки бърз начин за изпращане на често срещани съобщения. Въпреки това, може да не искате вашите лични, ръкописни съобщения да се съхраняват и вероятно да се виждат от някой друг, който погледне екрана на вашия iPhone. Ще ви покажем как можете да изтриете всички ръкописни съобщения, които не искате да се съхраняват.

За да започнете, отворете приложението Messages.

Докоснете всеки разговор в списъка, ако вече не сте в разговор.

За да видите вашите съхранени ръкописни съобщения (и вградените, консервирани съобщения), докоснете иконата на приложения до полето iMessage.

какъв IP адрес на моите рутери

Ако не виждате иконата на приложения, докоснете дясната стрелка, за да се покажат трите икони, показани по-горе.

Реклама

Съхранените ръкописни съобщения се показват, така че просто докоснете едно, за да го вмъкнете в разговора и да го изпратите. Не можете обаче да изтриете съхранените съобщения в раздела Приложения.

Съхранените ръкописни съобщения трябва да бъдат изтрити на екрана за писане на ръка. За да получите достъп до този екран, завъртете вашия iPhone в пейзажен режим. Трябва да се покаже екранът за почерк. Ако обаче видите клавиатурата, докоснете иконата на ръкописен текст в долния десен ъгъл.

Съхранените и консервирани ръкописни съобщения се показват в долната част на екрана за писане на ръка. Можете да изтриете тези съобщения по същия начин, по който деинсталирате приложение от началния екран на вашия iPhone. Натиснете продължително всяко съобщение, докато всички започнат да се мърдат и не видите икона X в горния ляв ъгъл на всяко съобщение. Докоснете иконата X за съобщението, което искате да изтриете.

ЗАБЕЛЕЖКА: Можете да изтриете вградените, консервирани съобщения, но ние не препоръчваме да го правите, тъй като не знаем начин да ги върнем.

Изтритото съобщение е изчезнало, но останалите съобщения все още се мърдат. Натиснете бутона Начало на вашия iPhone, за да излезете от режима на изтриване.

Съобщенията спират да се мърдат и можете да докоснете Готово, за да се върнете към нормалния екран за съобщения.

Реклама

Сега ръкописните съобщения, които сте изтрили, ще изчезнат от скорошната ви история както в раздела Приложения, така и в ръкописен (пейзажен) режим.

bluetooth слушалки от серия xbox
ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩО
  • › Какво представлява MIL-SPEC защита от изпускане?
  • Кибер понеделник 2021: Най-добрите технологични сделки
  • › Функции срещу формули в Microsoft Excel: Каква е разликата?
  • › 5 уебсайта, които всеки потребител на Linux трябва да направи отметка
  • › Как да намерите своя Spotify Wrapped 2021
  • › Компютърната папка е 40: Как Xerox Star създаде работния плот