Ако обичате да прекарвате време в игри с други онлайн, създаването на събитие на PlayStation 4 или Pro е лесен начин да съберете всички заедно в една и съща игра. Ето как да настроите такъв.



Какво представляват събитията?

СВЪРЗАНИ: Как да блокирате някого на PlayStation 4 или Pro

как да заключите компютър Apple

По принцип Събитията са начин да планирате игрова сесия с екипа си – можете да зададете часа, да изберете играта и да поканите хора от списъка си с приятели, група със съобщения или цяла общност. Събитията могат да бъдат планирани до 90 дни предварително, а потребителите, които се съгласят да отидат на събитието, могат дори да изберат да се присъединят автоматично, когато събитието ще започне.

Как да създадете събитие

Създаването на събитие всъщност е доста лесно. Първо, преминете към иконата Събития в лентата за действия. Прилича на малък календар.

Това ще ви отведе до екрана Събития, където можете да видите подробности за вашите събития и други. За да създадете такъв, превъртете до края на списъка и щракнете върху бутона Създаване на събитие.

Ще започнете, като му дадете име и описание. По подразбиране е ’ Event, а описанието е празно. Променете го така, както сметнете за добре.

Редактор на групови правила windows 10

Реклама

Оттам задавате началния час и имате опцията за автоматично присъединяване.

След това ще зададете продължителността на времето, за което искате събитието да се изпълнява.

Можете по избор да настроите играта си – ако имате планове всички да се съберат в една и съща игра, уверете се, че това е известно тук.

Оттам изберете броя на играчите, на които е разрешено да се присъединят.

Накрая изберете на кого да изпратите покани: конкретни играчи, група съобщения или цялата общност (ако желаете).

Щракнете върху бутона Създаване. Бум — вашето събитие е на живо!

как да почистя c диск

Как да редактирате или изтриете събитие

След като всичко е настроено, можете да се върнете към вашето събитие от раздела Вашите събития на страницата Събития.

Реклама

Можете да редактирате или изтриете вашето събитие, като щракнете върху бутона Редактиране, което ще ви позволи да редактирате или напълно да изтриете събитието.

ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩО